М'ясо і субпродукти переробки м'яса (з яких курки 14%), вітаміни і мінеральні речовини, амінокислоти, загусники, цукру, продукти переробки рослинного походження, консерванти.
Мікроелементи: вітамін А: 1 232 МО / кг; вітамін Д3: 172 МО / кг; Мг / кг: залізо: 15; йод: 0. 44; мідь: 1,1; марганець: 2,1; цинк: 30.
Гарантований аналіз: вологість - 77%, білок: 12,5%, вміст жиру: 6%, сира зола: 3%, сира клітковина: 0. 04%.
- Дотримуйтеся норм годування, зазначених в таблиці на упаковці, але враховуйте індивідуальні потреби тварини.
- Потреба в кормі може змінюватися в залежності від навколишнього середовища, рівня активності і віку вашої тварини.
- Порція корму повинна бути кімнатної температури.
- Забезпечте тварині постійний доступ до питної води.